Professionelt fugearbejde i forbindelse med nybyg

Vi tager os af alle opgaver med fugning på byggeprojekter

Står du overfor et byggeprojekt, hvor du skal have bygget dit drømmehjem fra bunden, og leder du derfor efter et fugefirma, der kan tage hånd om alle fugerne i dit nye hjem? Så er vi klar til at hjælpe dig. Hos Superfuge ApS kan vi nemlig tage kyndigt vare på alle opgaver med fugning, og vi er derfor også erfarne inden for nybyg, hvor en stor del fugearbejde skal klares.

Vi holder til i Frederiksværk i Nordsjælland, men kører ud og tager del i projekter med nybyggeri overalt på Sjælland. Skal du bruge en fugemand, som kan sørge for et smukt og langtidsholdbart fugearbejde, er du kommet til det helt rette sted.

Derfor skal du overlade opgaven med fugning ved nybyg til os

Når du står over for et nyt byggeprojekt, er det afgørende at få lavet et fugearbejde, der ikke blot ser godt ud, men også holder i mange år. Vi kan i den forbindelse bidrage med vores omfattende erfaring og dybdegående ekspertise inden for alle aspekter af fugning ved nybyg. Vi forstår vigtigheden af detaljer og bruger kun de bedste materialer, så du får et fantastisk resultat.

Vores fugearbejde ved nybyg kan dække over alt lige fra badeværelset og andre vådrum til fugning omkring vinduer og døre samt brandfugning og meget andet. Vi har styr på alle fugerne, så hverken du eller de øvrige håndværkere på projektet behøver det.

Vi kan tage hånd og fugning i forbindelse med alle former for nybyg, uanset hvor stort projektet er. Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du kan altid forvente et resultat, der lever op til de højeste standarder i fugebranchen.

Kontakt os hvis du vil have erfarne hænder på dit projekt

Skal vi komme ud og hjælpe dig med alt fugearbejdet på dit nye hjem? Så kan du altid kontakte os og få et tilbud på fugning i forbindelse med nybyg. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.