Silikonefugning til vådrum og andre steder med vandpåvirkning

Vi fuger på hele Sjælland

Hos ​Superfuge ApS har vi specialiseret os inden for fugearbejde, som vi udfører for både privatpersoner, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi tilbyder dermed også silikonefugning i vådrum samt flere andre steder. Vi har kunder fra Frederiksværk i Nordsjælland til Vordingborg på Sydsjælland og mange andre steder, så har du en opgave til os et sted på Sjælland, kommer vi gerne forbi og fuger for dig.

Hvor er silikonefugning velegnet henne?

Silikonefugning er et oplagt valg, når du skal have udført professionelt fugearbejde. En silikonefuge kan bruges mange forskellige steder, men er især et ideelt valg i forbindelse med fugearbejde steder, som er i direkte vandpåvirkning. Det kan blandt andet være til:

  • Fugning af vådrum
  • Fugning af vask
  • Fugning af bordplade
  • Fugning af vinduer
  • Fugning af døre
  • Andet udendørs fugearbejde.

En af grundene til at silikonefugning er så anvendeligt er, fordi silikonefugemassen kan klæbe sig til stort set alle overflader. Fugen bliver herefter både vandtæt, sej og meget elastisk, og derudover bliver den meget nem både at holde og gøre ren.​

Vi sikrer dig korrekt og veludført fugearbejde

Når du vælger at lade os udføre dit fugearbejde, hvad enten der er behov for silikonefugning eller en anden type fugning, så er du altid sikret korrekt og veludført arbejde. Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og alle vores medarbejdere har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole.

Vi sikrer dig kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige resultat med en 100 % tæt fuge.

Kontakt os og indhent et tilbud på fugning med silikone

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på silikonefugning, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.