Dilatationsfuger til murværk

Vi kører ud til opgaver på hele Sjælland

Hos Superfuge ApS er vi specialister inden for fugearbejde. Vi tilbyder blandt andet dilatationsfuger til murværk, og vi har kunder helt fra Frederiksværk i Nordsjælland til Vordingborg på den sydlige del af Sjælland.

Hvorfor er dilatationsfuger nødvendige?

Du har sikkert set det flere gange; et muret hus med store revner i facaden. Revnerne opstår, fordi væggene ikke kan give sig. Det kan de ikke, fordi der ikke er blevet lagt dilatationsfuger.

Dilatationsfuger er en gennemgående adskillelse i formuren på bygningen, som sikrer, at væggene på hver side af fugen har mulighed for at bevæge sig.

Dilatationsfuger har den særlige egenskab, at de tillader bygningen at give sig, fordi de er lavet af gummi frem for mørtel. På den måde kan man således undgå, at der opstår revner i murværket. En mur vil nemlig altid stå at arbejde, og hvis den ikke kan give sig, vil der opstår revnedannelse. Det kan føre til store skader, som har en væsentlig betydning for bygningens tilstand, og som samtidig kan være omkostningsfulde at udbedre.

Det kan på alle tænkelige måder dermed betale sig at anvende dilatationsfuger i forbindelse med et byggeri, da det kan have store konsekvenser for bygningen på sigt at lade være. Lad os om fugearbejdet, så kan du samtidig være sikker på, at det bliver udført efter alle kunstens regler. 

Vi er grundige og perfektionistiske

Vi har mere end 10 års erfaring inden for fugefaget, og alle vores medarbejdere har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole. Vi har dog ikke kun den rette erfaring og den nødvendige viden, der skal til for at levere et professionelt og holdbart resultat. Vi arbejder også med en stor grundighed og perfektionisme, og vi har et stort fokus på altid at sikre dig et korrekt og tilfredsstillende resultat.

Kontakt os og få beregnet et tilbud på dilatationsfugning

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet et uforpligtende tilbud på vores dilatationsfugning. Har du brug for rådgivning og vejledning, eller har du nogle spørgsmål, så hører vi også gerne fra dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.