​Brandfuge udføres for private og erhverv

Skal du have lavet en brandfuge? Hos Superfuge ApS har vi specialiseret os i brandfugning for private og erhverv. 

Vi tilbyder forskellige former for brandsikring med en brandfuge, og vi tager både store og små opgaver for kunder i f.eks. Frederiksværk, det øvrige Nordsjælland og resten af Sjælland.

Brandadskillende dele skal tætnes med en brandfuge

​En brandfuge benyttes til at tætne brandadskillende dele i et hus eller anden ejendom. Det kan være mellem dæk eller vægge, og det kan være vægge af f.eks. gips, træ eller andre materialer. 

Vores brandfugning overholder alle krav og regler.​

Alle vores medarbejdere har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole. Dermed sikrer vi korrekt brandfugning og kompetent rådgivning i forbindelse med valg af den rette løsning på en brandfuge.​

Kontakt os for at få et tilbud på brandsikring

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om brandsikring med fuger. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for etablering af en brandfuge. Vi tager også gerne en snak om de mange muligheder og løsninger.

Du kan ringe til os på telefon 20 94 13 24 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail k.nielsen@superfuge.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Igennem mange år, har vi specialiseret os i alle typer fugning. Vi har altid mod på nye opgaver, hvad enten de er store eller små. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Superfuge ApS

Undalsvej 6​

3300 Frederiksværk

GOOGLE MAPS