Fugning af vinduer og døre udføres​

Skal I have opført nybyggeri, eller skal vinduerne og dørene skiftes ud, står vi gerne for fugning af vinduer.

Vi servicerer både privatpersoner, erhverv og offentlige institutioner på hele Sjælland, men vi har især mange opgaver i og omkring Helsinge og Frederiksværk i Nordsjælland.

Vi tilbyder en lang række løsninger

Hos Superfuge ApS har vi stor erfaring med at fugning omkring vinduer og døre og kan tilbyde en lang række løsninger – naturligvis altid med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Ved fugning af vinduer såvel som døre er det vigtigt at være opmærksom på de problemer, der kan opstå, hvis ikke det gøres korrekt. Derfor bør man ikke undervurdere vigtigheden af at få professionelle fagfolk til at udføre fugearbejdet.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Gummifuger
  • Reparation af fuger
  • Fugning omkring vinduer

Få kompetent vejledning til fugning af vinduer

Vi har gennem tiden løst mange forskellige typer opgaver af både større og mindre art i Nordsjælland, og vi kan give kompetent vejledning uanset projektets størrelse. 


Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker rådgivning til fugning af vinduer. Ring på telefon 20 94 13 24 eller skriv til vores e-mail k.nielsen@superfuge.dk for at høre mere om vores priser på fugning af vinduer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Igennem mange år, har vi specialiseret os i alle typer fugning. Vi har altid mod på nye opgaver, hvad enten de er store eller små. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Superfuge ApS

Undalsvej 6​

3300 Frederiksværk

GOOGLE MAPS