​Sterile fuger der forhindrer bakterievækst

Fugning i sterile rum

Hos Superfuge ApS har vi mere end 10 års erfaring inden for vores fag og dermed også inden for sterile fuger på steder, hvor der er behov for en 100 % steril fugning.

Vi udfører både store som små opgaver for vores kunder, og vi dækker et stort geografisk område. Vi har kunder fra Frederiksværk i Nordsjælland til Vordingborg på det sydlige Sjælland, og vi kører også gerne ud til opgaver andre steder på Sjælland.

Vigtigheden af sterile fuger

Vigtigheden af sterile fuger er enorm. Det gælder blandt andet i fødevareindustrien, medicinalindustrien og forskningsindustrien, hvor der stilles store krav til, at der er sterilt overalt. Det gælder selvfølgelig også for fugerne.

Bakterier kan sætte sig fast i selv de mindste revner og sprækker, og derfor er det altafgørende, at fugen er 100 % tæt i et sterilt rum.

​Vi sikrer dig et korrekt og veludført resultat

Uanset hvilken opgave vi skal udføre, så tager vi altid udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, og har du brug for rådgivning og vejledning, tilbyder vi også det. Sammen sørger vi for, at du får den rette løsning. 

Vi benytter os udelukkende af de bedste materialer, og til sterile fuger anvender vi altid silikone, da dette sikrer en stærk og optimal tætning.

Fordi vigtigheden af vores fugearbejde i sterile rum er særlig stor, så sørger vi naturligvis altid for at tjekke vores arbejde efter i sømmene en ekstra gang, inden vi afslutter opgaven. Vi er meget perfektionistiske i vores arbejde, og vi sætter en stor ære i at levere et 100 % veludført og tilfredsstillende resultat. Derfor er vi også først selv tilfredse med vores arbejde, når du er det.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for at høre mere om vores arbejde, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på sterile fuger? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der går højt op i, at vores løsninger er 100 % tætte. Derfor benytter vi os af de bedste materialer, og vi har en perfektionistisk tilgang til vores arbejde.​

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.