Fugning af badeværelse og andre vådrum

Vådrum såsom badeværelser påvirkes af vand og høj luftfugtighed, og derfor stilles der høje krav til fugningen, som bedst udføres af et professionelt fugefirma. Superfuge ApS er beliggende i Frederiksværk i Nordsjælland, men vi tilbyder fugning af badeværelse og andre vådrum på hele Sjælland.

Fugning af vådrum ud fra dine ønsker og behov

Al fugning af badeværelse og andre vådrum udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Inden vi påbegynder arbejdet, tager vi en grundig dialog med vores kunder om opgaven, så vi opnår en fælles forståelse.

På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger.

Forholdsregler ved fugning af badeværelse og andre vådrum

Vi tager hensyn til alle de forholdsregler, samt tænker over problemer, der kan opstå, hvis fugningen af badeværelset eller vådrummet ikke er udført helt korrekt. Med den rette fugning af vådrum undgår du blandt andet svamp i de omkringliggende konstruktioner.

Uanset opgaven sørger vi for at få fuget og isoleret dit vådrum, således at det holder tæt i mange år. Med tanke på kvalitet og holdbarhed er du sikret et professionelt fugearbejde.


​Vi tilbyder altid kvalitetsfugning

Superfuge​ ApS er kendt for kvalitet, og det bestræber vi os altid på at efterleve. Fugning skal gøres perfekt, uanset hvilken opgave det drejer sig om.
Især ved fugning af vådrum er der mange ting at være opmærksom på. Er fugen begyndt at smuldre, eller slipper den i kanterne, er det tegn på, at den skal skiftes ud. Det kan gøres ved silikone fugning af fliser i vådrum. 

Hvad koster fugning af badeværelse?

Kontakt os enten på telefon 20 94 13 24, e-mail k.nielsen@superfuge.dk eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker en pris på fugning af vådrum. Vi er eksperter på området, og vi hjælper dig gerne med at fuge fliser og klinker på badeværelset eller i andre vådrum.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.