Brandfuge udføres for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med brandfugning, og leder du derfor efter et firma, der kan sikre dig en optimal brandfuge? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Superfuge ApS i Frederiksværk har vi blandt andet specialiseret os inden for brandfugning for privatpersoner og erhvervskunder.

Vi kan tilbyde forskellige former for brandsikring med en brandfuge, og vi tager både store og små opgaver ind for vores kunder. Det kan for eksempel være i Nordsjælland eller på resten af Sjælland.

Brandadskillende dele skal tætnes med en brandfuge

En brandfuge bliver anvendt i de tilfælde, hvor der er behov for at tætne brandadskillende dele i et hus eller i en anden type ejendom. Det kan for eksempel være mellem dæk eller vægge, og det kan være vægge af:

  • ​Gips
  • ​Træ
  • Andre materialer

Alle vores medarbejdere har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole. På den måde kan vi altid sikre vores kunder en korrekt brandfuge og kompetent rådgivning i forbindelse med valg af den helt rette løsning for hver enkelt kunde.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på brandsikring

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med brandfugning, har du nogle spørgsmål omkring vigtigheden af en brandfuge, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse. Vi giver gerne gode råd og kompetent vejledning, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den brandfuge, som du har behov for. 

Vi tager også gerne en snak med dig omkring de mange forskellige muligheder og løsninger, der er inden for området, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.​

Du kan enten ringe til os på telefon 20 94 13 24 for at aftale nærmere eller indhente yderligere oplysninger, men du kan også skrive til os på vores e-mail k.nielsen@superfuge.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi holder til i Frederiksværk, men vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed, hvis du har en opgave et sted i Nordsjælland eller på det øvrige Sjælland. Det gælder, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.