​Gummifuge - alt fra vådrum til udendørs opgaver

Skal du have lavet en gummifuge? Hos Superfuge ApS tilbyder vi alle former for fugeløsninger såsom at udskifte en gummifuge. Vi fuger for både private og erhverv, og det kan være alt fra et vådrum til en udendørs opgave. 

Vi holder til i Frederiksværk, hvorfra vi betjener kunder i Nordsjælland og resten af Sjælland.

Vigtigt med en korrekt gummifuge eller silikonefuge

​En gummifuge er en elastisk silikonefuge, som kan optage bevægelse, og som samtidig kan holde vand og fugt ude. Det bliver især brugt på et badeværelse, et toilet eller et anden vådrum. Det gælder især ved et bad eller en bruseniche. Det kan også være vinduer og et gulv såsom et skibsgulv, skibsplankegulv eller andre trægulve.​

Det er vigtigt at vælge den rette løsning, da en forkert fuge kan medføre store skader. Alle vores medarbejder har naturligvis den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole. Dermed kan vi tilbyde en professionel gummifuge i høj kvalitet.

Kontakt os for at få et tilbud på en fugeopgave

​Vi fortæller gerne mere om vores ydelser, ligesom vi gerne giver råd og vejledning. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på en fugeopgave. Det kan f.eks. være et tilbud på at fjerne en gammel fuge og lægge en ny gummifuge.

Du kan kontakte os på telefon 20 94 13 24 for at få flere oplysninger. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller skrive til os på e-mail k.nielsen@superfuge.dk

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.