Fugebånd montering tilbydes

En optimal beskyttelse mod fugt og kondens

Der findes flere forskellige metoder til fugning, og i nogle tilfælde vil montering af fugebånd være den helt rigtige løsning i forbindelse med fugearbejdet. Hos Superfuge ApS er vi specialister inden for vores fag, og med mere end 10 års erfaring sikrer vi dig altid et tæt resultat, der giver den nødvendige beskyttelse mod fugt og kondens.

Vi tilbyder blandt andet montering af fugebånd og mange andre former for fugearbejde for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har kunder fra Frederiksværk i Nordsjælland og helt ned til Vordingborg på Sydsjælland, men vi kører også gerne ud til opgaver alle andre steder på Sjælland.

Hvornår bør man vælge fugebånd frem for en traditionel fuge?

I nogle tilfælde kan montering af fugebånd være det rette valg frem for en traditionel fuge. Det er typisk i forbindelse med fugning af vinduer og døre, vi anvender fugebånd, men fugebånd kan også bruges til fugning mellem forskellige bygningselementer. Fugebånd kan både bruges indendørs og udendørs.

Fugebåndet er fremstillet af polyuretanskum, som er blevet specialimprægneret. Det betyder, at båndet er et sikkert valg, når der skal være en komplet beskyttelse mod fugt og kondens.

Særligt i forbindelse med fugning af vinduer og døre er montering af fugebånd et sikkert valg, da båndet giver den optimale beskyttelse og samtidig giver et flot og stilrent resultat. 

3 fordele ved at vælge os til dit fugearbejde

Vi ønsker især at fremhæve følgende 3 konkrete fordele ved at lade os stå for dit fugearbejde, hvad enten der er behov for montering af fugebånd eller en traditionel fuge:

  1. Vi har mere end 10 års erfaring
  2. Alle vores medarbejdere har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole
  3. Vi leverer kompetent rådgivning og vejledning, så du får den rette løsning

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på montering af fugebånd

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på montering af fugebånd omkring dine vinduer og døre eller et helt andet sted, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med den rette løsning. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.