Certificeret Fugeentreprenør fra Fugebranchen

Superfuge er er et dansk fugefirma, som er Certificeret Fugeentreprenør fra Fugebranchen (FSO), hvilket sikre dig et højt kvalitetsniveau og medarbejdere, der alle har taget brancheuddannelsen på Fugebranchens Fagskole. Vi er også med i Fugebranchens Garantiordning, som sikre dig gode, holdbare og funktionsdygtige fuger.

Vi står klar til at hjælpe private, erhverv og offentlige institutioner med fugeservice i Frederiksværk, det øvrige Nordsjælland og resten af Sjælland. Det kan f.eks. være nye fuger på badeværelset, fugning af vinduer eller omfugning generelt. Vi har mange års erfaring inden for fugeteknik og fugeservice. Vi har igennem mange år samarbejdet fast med en række store og velrenommerede virksomheder om vedligeholdelse og nyetablering af fuger.

Fugeguiden fra Fugebranchen

​Fugebranchen (FSO) har lavet Fugeguiden, som er et værktøj til fugemænd, der sikrer at der vælges de helt rigtige fugeløsninger, så der ikke sker skader. I Fugeguiden tages der hensyn til lovgivning, projektkrav, miljø og økonomi. 

I Fugeguiden står også hvilke udfaldskrav, krav til udseende mm. der er til den valgte fuge. Fugeguiden sikrer standarden i branchen. Hos Superfuge bruger vi Fugeguiden aktivt, så vi sikrer dig den helt rigtige fuge til din opgave.

​Professionel rådgivning med fugeguiden

​Valget af den rigtige fugeløsning er afgørende, da en forkert udført fuge kan være årsag til omfattende skader. Derfor står vi altid til rådighed med professionel og teknisk rådgivning omkring fugeløsninger og vi bruger Fugeguiden.

Med flere års erfaring kan vi komme med forskellige løsningsforslag til den opgave, du ønsker udført. Inden opgaven sørger vi for en grundig snak med dug om det arbejde, der skal udføres, så vi får en fælles forståelse for projektet.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

​Du er altid meget velkomne til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​ Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 20 94 13 24, send en mail til os på k.nielsen@superfuge.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.