Udkradsning af fuger tilbydes

Trænger dine fuger til at blive udskiftet?

Hos Superfuge ApS tilbyder vi blandt andet udkradsning af fuger for private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi har kunder fra Frederiksværk i Nordsjælland og ned til Vordingborg på Sydsjælland, og vi kører også gerne ud til adresser på resten af Sjælland, hvis det er her, du har brug for professionel hjælp til udkradsning af fuger.

Udskiftning af dine gamle fuger

Skal du have renoveret din murstensfacade, eller trænger fugerne blot til at blive skiftet ud, er det som regel nødvendigt med en udkradsning af fuger, så du kan få lagt nye og holdbare fuger ind i stedet for. Vi tilbyder også udkradsning af gamle synto-fuger, som er en gammel oliebaseret fugemasse, som man ikke anvender længere.

Når vi skal lægge en ny fuge i dit murværk, benytter vi os naturligvis af de bedste materialer, så du fremadrettet kommer til at få en fuge, der er tæt, og som kan holde i de næste mange år. 

Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag

Når du vælger at lade os hos Superfuge ApS udføre dit fugearbejde, hvad enten du har behov for udkradsning af fuger, en helt ny fuge eller begge dele, så kan du altid være sikker på, at du får et veludført arbejde og et holdbart resultat. Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og alle vores ansatte har gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole.

Vi sætter en stor ære i at løse enhver opgave med stor grundighed og et tilfredsstillende resultat til følge. Vi er altid først selv tilfredse, når du er tilfreds.

Kontakt os og indhent et tilbud på udkradsning af fuger

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave i forbindelse med udkradsning af fuger, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, behov for yderligere information, eller hvis du har brug for kyndig rådgivning og vejledning angående dit fugearbejde.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på fugning

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Superfuge ApS​

CVR: 34461783

Undalsvej 6, 

3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 20 94 13 24

E-mail: k.nielsen@superfu​ge.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

20 94 13 24

Copyright © 2021 Superfuge ApS. Alle rettigheder forbeholdes.