Fugeservice

Vi har igennem mange år samarbejdet fast med en række store og velrenommerede virksomheder om vedligeholdelse og nyetablering af fuger.

Fugeservice i hele Nordsjælland

Vi løser opgaver for privat og erhverv samt offentlige institutioner i hele Nordsjælland herunder Frederiksværk og Hillerød. Det kan f.eks være nye fuger på badeværelset, fugning af vinduer eller omfugning generelt.

Fugeservice af faguddannede

Som fugefirma har vi mange år erfaring inden for fugetenik og fugeservice. Dette giver jer en sikkerhed for, at arbejdet udføres professionelt og korrekt.

Superfuges medarbejdere har alle gennemgået den grundlæggende brancheuddannelse på Fugebranchens Fagskole, så vi kan udføre kompetent fugeservice.

​Professionel rådgivning

​Valget af den rigtige fugeløsning er afgørende, da en forkert udført fuge kan være årsag til omfattende skader. Derfor står vi altid til rådighed med professionel og teknisk rådgivning omkring fugeløsninger.

Med flere års erfaring kan vi komme med forskellige løsningsforslag til den opgave, I ønsker udført.

Tæt samarbejde

Inden opgaven sørger vi for en grundig snak med jer om det arbejde, der skal udføres, så vi får en fælles forståelse for projektet.

​I er altid meget velkomne til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.​​ Få også et uforpligtende tilbud - kontakt os via vores kontaktformular - klik her

Lidt om os

Igennem mange år, har vi specialiseret os i alle typer fugning. Vi har altid mod på nye opgaver, hvad enten de er store eller små. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Superfuge ApS

Undalsvej 6

3300 Frederiksværk
Tlf.: 20 94 13 24
CVR: 34461783
k.nielsen@superfuge.dk