Sterile rum

Superfuge ApS har stor erfaring inden for fugning af sterile områder, hvor vi håndterer store såvel som små opgaver.

Høj standard ved fugning af sterile rum

En meget høj standard inden for fugning er især vigtig i medicinal-, forsknings- og fødevareindustrien, hvor der stilles krav om fuldstændig sterilitet overalt. 

Mange tror, at fugning ikke er så vigtigt her, men det kræver ekspertise at skulle udføre korrekt fugeservice på eks. et hospital.

Lækager må ikke fremkomme og alting skal være helt sterilt – også fugerne.

Kvalitetsfugning

Superfuge ApS udfører kvalitetsfugning, som sikrer, at der ikke er åbne revner og sprækker, hvor bakterier kan sætte sig fast.

Alle opgaver tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Inden vi afslutter en opgave, sørger vi for at tilse alt en ekstra gang.

​Vi er perfektionistiske omkring vores arbejde og er først tilfredse, når vores kunder er det.

Gennem tiden har vi udført opgaver blandt andet for velrenommerede medicinalvirksomheder. Derfor kan du være sikker på kvalitet uanset projekttype

​Stærk silikonefugning

Vi fuger kun med de bedste materialer. På sterile områder anvender vi silikonefugning, som er meget stærkt og sikrer optimal tætning.

Ønsker I, at Superfuge ApS skal stå for fugningen af jeres sterile område, så kontakt os på telefon 20 94 13 24 eller e-mail k.nielsen@superfuge.dk, så vi kan tage en snak om opgaven. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lidt om os

Igennem mange år, har vi specialiseret os i alle typer fugning. Vi har altid mod på nye opgaver, hvad enten de er store eller små. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om en fuge opgave, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak eller skrive en besked.